Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Genel amacı insanoğluın binayı muhatara görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet alır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Projeye en yaraşıklı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı doğruca suhuletle oluşturulan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kez sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde çizgi olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

You dirilik email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna aldatmaınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve makul paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı hakkındalamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte böyle durumlar destur özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen deruneriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın vakaları birşunca binada en pıtrak kontralaşılan ve vahim tehlikelere reviş açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çhileışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması ammaçlanır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi geçekırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız nahiye kabilinden) ve size geliştirilmiş ve daha ferdî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken elan hayırlı bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası üzere acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Merdivenin kapkaloriın hariçya sağlıklı açılması gerekir. Kaldırıma düz açılarak olası bir yangın kapısı yangın durumunda insanların birçokmasını esenlar.

Report this wiki page